Les entitats ja poden sol·licitar participar en el V Congrés del Tercer Sector Social

56 associacions podran exposar iniciatives reeixides, projectes innovadors i bones pràctiques i 30 obriran les seves portes als assistents


Aquest dilluns s'ha obert la convocatòria perquè les entitats, altres plataformes d'incidència social i les  institucions puguin sol·licitar participar en el V Congrés del Tercer Sector Social des d'una doble vessant: presentant les seves millors iniciatives en el marc de l'Àgora Experiència o proposant que els congressistes puguin conèixer els seus serveis, a través del programa de visites que es farà arreu del territori. 

El V Congrés, que tindrà lloc entre el 7 i el 10 de juny i preveu l'assistència de 2.000 persones, té tres objectius principals. Enfortir la identitat, els valors i les capacitats del tercer sector social; reclamar més i millors polítiques socials públiques en l'actual context de crisi econòmica i reforçar l'aliança entre entitats, poders públics i altres agents socials. 
 
L'edició d'enguany també pretén fomentar la participació dels assistents, és per això que s'oferiran visites a 30 entitats, serveis i projectes innovadors les tardes del 8 i el 10 de juny i que es continuarà amb l'Àgora Experiència, un espai on am 56 entitats exposaran els seu millor projecte o  iniciativa a través d'una presentació de 25 minuts i 20 minuts de diàleg en grups de 10 persones. 
 
El termini per presentar les propostes és el 19 de febrer i les bases de la convocatòria es poden consultar aquí. Per fer-ho cal omplir el formulari de sol·licitud i adjuntar un 'abstract' de la proposta, seguint aquest model

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article